3800 Sint-Truiden
0477/528181
info@sterkstadspartij.be

20181014 Steen verlegd!

20181014 Steen verlegd!

“Ik heb een steen verlegd, in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen. De stroom van een rivier, hou je niet tegen het water vindt er altijd een weg omheen.” B. Vermeulen

Graag willen we iedereen bedanken die zich de afgelopen maanden heeft ingezet voor het uitbouwen van de partij en het schrijven van ons verhaal. Kiezers, kandidaten, onze voorzitter, trouwe supporters en sympathisanten. Samen hebben we SterK op de kaart gezet in Sint-Truiden. Als nieuwkomer tussen de grote mastodonten hebben we op een jaar tijd een programma uitgebouwd op maat van Sint-Truiden. We ijverden voor een open politiek, gezond financieel beleid en een stop aan de doofpotoperaties. Helaas hebben deze inspanningen niet geleid tot een plek in de gemeenteraad.

Echter, de strijd is nog niet gestreden, ons verhaal is nog niet uitgeschreven. De rivier vindt er altijd een weg omheen. SterK Sint-Truiden zal zich de komende legislatuur blijven inzetten, niet vanop het eerste verdiep in het stadhuis, maar wel van tussen de Truiense burgers.

We hopen dat de nieuwe bestuursploeg de komende legislatuur kiest voor een andere koers dan de voorbije 6 jaar. Een welvarende stad, voor elke Truienaar. Want het hart van een stad, dat zijn de inwoners.

Dank aan de 1.000 kiezers die hun vertrouwen aan onze partij gegeven hebben. Wij werken verder, vanaf de zijlijn, voor elke Truienaar. Recht in de ogen.

 

Deel onze berichten

No Comments

Add your comment