Zetel: Grevensmolenweg 40 3800 Sint-Truiden
0483/057054
info@sterkstadspartij.be

Wie zijn wij

SterK Stadspartij Sint-Truiden

SterK Stadspartij is een Vlaamse partij met een sociaal-liberaal karakter, doch volledig onafhankelijk en anders dan iedere traditionele partij.

SterK Stadspartij zal zijn focus leggen op de gemeenteverkiezingen van 2024.

Er is een programmakader gemaakt dat tot stand is gekomen door te luisteren naar de noden van iedere klasse van de bevolking.

Het betreft een realistisch programmakader dat sterk en vooral uitvoerbaar is zonder de bedoeling om populistisch te zijn, onderverdeeld in 7 pijlers.

Sterk Stadspartij is anders dan de andere partijen daar er niet van boven naar beneden zal worden gewerkt maar andersom, volledig gebaseerd op de mening en de noden van het volk.

Traditionele partijen bestaan uit machtsblokken zoals vakbonden-mutualiteiten verbonden aan werkgevers enz… waardoor logische besluitvorming quasi onmogelijk wordt.

Indien men al deze belangengroepen moet dienen is het logisch dat de uiteindelijke besluitvorming spaak loopt.

Voor de verdere uitbouw van onze partij SterK Stadspartij Sint-Truiden zoeken wij  leden en sympathisanten uit elke deelgemeente.

Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan onze werking, als lid of sympathisant, kan u ons contacteren op :info@sterkstadspartij.be

Mogen wij u dan ook vragen uw naam, voornaam, adres en telefoonnummer te vermelden.

Wij danken u alvast !

Deel onze berichten
Facebook