3800 Sint-Truiden
0477/528181
info@sterkstadspartij.be

20191003 AGOST pop-ups

20191003 AGOST pop-ups

Maar het nieuwe bestuur draait die klok nu terug. “Vanaf 1 december loopt het contract met de beheerder ‘Your Next Step’ uit Puurs af en wat we dan met de panden gaan doen en wat de eventuele verhuur voorwaarden zullen zijn, is momenteel in voorbereiding en zal nog worden besproken in de raad van bestuur van AGOST”, antwoordde schepen Jelle Engelbosch (N-VA) op de vraag van Stadspartij Sterk, tijdens de vorige gemeenteraad. “Wij horen dat de panden opnieuw verkocht gaan worden. Dat zou betekenen dat de twee startende huurders, Wood Concept en Instituut Sensi, hun plannen in de Stapelstraat moeten staken. Daarenboven lag het project al meer dan een jaar stil en geraakten twee panden nooit verhuurd. Met enkel wat kunst achter de ramen gaan we er niet komen vrees ik”, zegt Luc Schepens van Stadspartij Sterk.

(c) bron HLN

 

Deel onze berichten

No Comments

Add your comment